Retourbeleid

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mamasenmeer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Ook eventueel gepersonaliseerde producten kunnen wij niet retour nemen omdat deze speciaal voor u zijn gemaakt.

Mamasenmeer.nl
Verlaet 16, 8532 BN Lemmer
info@mamasenmeer.nl
+31514856143

Kvk: 76642860
BTW: NL002883092B36

Bezoek ons in Lemmer

200 m2 winkelplezier in Lemmer. Shop de nieuwste Mama en Mini collecties bij ons in de winkel. Zien we je snel? Ons adres: Verlaet 16 in Lemmer.